két kép egyben.jpg

David McCarthy esete jól példázza, van egy határ, amit nem szabad átlépni.

Szegény Marcel Kittel már a mezőnyben sincs, hiszen lázas betegség miatt nem állt rajthoz az első olaszországi szakaszon. Két nappal ezelőtt Dublinban azonban még róla szóltak a hírek, hiszen szenzációs hajrával, hatalmas hátrányt ledolgozva nyert. Ugyanakkor ehhez akkora energiára volt szüksége, hogy utána összeesett. Amíg ő kis túlzással a halálán volt, egy fiatalember, David McCarthy odarohant hozzá, és csinált vele egy közös képet, ami igen komoly felháborodást keltett...

Nemcsak az internetes rajongók, hanem a versenyzők is kiakadtak, Cadel Evans is megjegyezte, hogy ez a tett nem volt túl szerencsés, így nem csoda, hogy végül elnézést kért, méghozzá Nicolas Roche-on keresztül, akinek utánpótlás-csapatában teker. A Tinkoff bringása megosztotta McCarthy üzenetét, és hozzátett annyit, hogy ismeri őt, és egy rendes srác.

A történet vége, hogy Kittel is válaszolt neki, mondván megtanulta a leckét, ahogy ő is annak idején, amikor a nagymamája megtalálta, miközben ő tűzijátékokkal játszott ahhoz a pajtához közel, amely tele volt száraz szénával, majd gyorsan hozzátette, emlékezzen rá a későbbiekben, hogy milyen gonosz tud lenni a közösségi média. Mi a magunk részéről egy kicsit azért örülünk, hogy a német sprinter ennyire kihajtotta magát vasárnap. Nem kizárt, ha egy csepp ereje marad, alaposan ellátta volna a "rajongó" baját.

5 komment

Címkék: Giro Kittel

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr776160404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mihály nyilas 2014.05.14. 11:30:12

kár, hogy ilyenkor nincs náluk egy jó
kis láncos lakat, lehetne használni a záras végét... :-))

mihály nyilas 2014.05.14. 11:33:11

"méghozzá Nicolas Roche-on keresztül, akinek utánpótlás-csapatában teker". nem jó az igeidő, TEKERT, lenne a helyes szó használat...

mihály nyilas 2014.05.14. 15:41:00

@SzékelyDávid: sorry, a "tekerttel" nem téged akartalak savazni, hanem arra utaltam, hogy nálam már tuti nem tekerne. Respect neked, várom a délutáni közvetítéseket, hali.

SzékelyDávid 2014.05.14. 21:18:39

@mihály nyilas: Na tessék, én meg már azt hittem, többet tudsz, mint én :-)).
süti beállítások módosítása