BG86 2014.03.06. 10:23

Tinkov nem szórakozik

Peter Sagan a Tinkoff csapatában, Cannondale kerékpáron. Hogy hangzik? Extrém kicsit? Pedig nem az. Sőt a Gazzetta információi szerint, a felek már az előző héten megállapodtak. Az olasz sportlap értesülései szerint, bár az Astana is élénken érdeklődött Peter Sagan iránt, Vinokurov nem volt hajlandó 4 millió eurós fizetést biztosítani a szlovák versenyzőnek.

Peter-Sagan-008.jpg

Mivel Alonso 2015-ben induló csapatával kapcsolatban még mindig sok a bizonytalanság, Sagan döntött. És Tinkov úr csapatát választotta, melynek jövőre második számú szponzora (és egyben kerékpár beszállítója) lehet a Cannondale. Szükség is lenne rájuk, hisz a Saxo az év végé kiszáll. Ez pedig azt jelenetheti, hogy az olaszoknak egy wt csapata maradna a Lampre személyében…A mostani szezon végén egy igazán nagy név válik szabaddá, ő pedig a tavaly 22 győzelemmel záró Peter Sagan. Mivel a Tinkoffnak egynapos specialistára van/volt szüksége (háromhetes versenyzőnek ott van Contador, akinek 2015 végén jár le a szerződése) logikus volt, hogy lecsapnak Saganra. A Gazzetta szerint jelen pillanatban Ivan Basso érkezése sincs kizárva. A korábbi kétszeres Giro győztes megállapodása az év végén jár le a Cannondale-nál. Az olasz amerikai-csapatnak 2015-re jelenleg 8 versenyzővel van aláírt szerződése (pl. Viviani és Mohoric) de ha nem lesz főszponzor, és nem lesz licensz… 

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr455845838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása