Kétségtelenül ő, és Chris Horner a két legnagyobb - még szabad - versenyző a piacon. De mi lesz velük? Az idei Vuelta győztese állítólag magas, 1 millió eurós fizetési igénye miatt nem talál magának csapatot. És Samuel Sánchez? Elképzelhető, hogy senkinek nem kell 2008 olimpiai bajnoka?

Samuel_Sánchez_-_Critérium_du_Dauphiné_2010.jpgA Vueltán nyolcadik, a Giron tizenkettedik volt Samuel Sánchez

Jelenleg úgy néz ki, hogy igen. A közelmúltban Sánchez kapcsán, két komolyabb érdeklődőről lehetett hallani: az egyik a dubai székhelyű Sky Dive csapata volt, ahol Francisco Mancebo is teker. A másik a belga Wanty (ex Accent Jobs), amely a napokban Selvaggi és Seeldraeyers leigazolásával véglegesítette a keretét. Utóbbi lehetőség tehát kiesett, bár sokak szerint a spanyol versenyző számára mégis lenne egy hely, amennyiben sikerül megegyezni vele. Kérdés, mit szeretne a 36. születésnapját februárban ünneplő Samuel Sánchez.

"Még nem szívesen gondolok a visszavonulásra. Persze akkor sem lenne katasztrófa, ha nem tudnám folytatni. Lenne lehetőségem a versenyzésen kívül is" - mondta Sánchez. "Amikor meghallottuk hogy Fernando Alonso szeretne elindítani egy csapatot, sokan megnyugodtunk. Köztük én is, hisz 2015-ig szóló szerződésem volt az Euskatellel. Bíztam a folytatásban. Aztán kiderült, hogy abból a lehetőségből nem lesz semmi, miközben szinte az összes csapat véglegesítette a keretét. Fernando együttese most nem indul el, én pedig nem szeretnék a nagyon távoli jövőre gondolni. Jó lenne először a 2104-es szezonnal kapcsolatban tisztán látni. Nem tudok mást mondani, mint hogy nekem még két évig érvényes szerződésem van. Szeretném folytatni, de jelenleg úgy tűnik erre nem sok esélyem lesz. Pillanatnyilag senkivel nem állok tárgyalásban" - nyilatkozta a spanyol Biciciclismo internetes oldalnak Samuel Sánchez.

Sajtóinformációk szerint a Team Columbia szintén érdeklődik a 2000-óta az Euskatelt erősítő spanyol versenyző iránt. Igaz, hogy nem valamelyik World Tour csapat jelentkezett, de legalább egy lehetőség...

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr365635389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása