BG86 2014.03.06. 09:36

Nibaliék

Vincenzot jól ismerjük, Antoniot még kevésbe. Két Nibali, akik ma délután pályafutásuk során először indulnak ugyanazon a versenyen. A helyzet komolyságát mutatja, hogy a Nibali szülők Messinából több mint 1600 kilométert autóztak a GP Camaiorén induló tesók miatt.

bettiniphoto_0129539_1_full_670.jpg

A harmadik Nibali (Carmen) otthon maradt, hogy a családi videótékát ne kelljen napokra bezárni:) Vincenzo a friss apuka (Emma Vittoria, Andy Schleck Teo nevű kisfiával egy napon, február 28-án született) a Párizs-Nizzára készül, míg a 21 éves Antonio a Lampre utánpótláscsapatának (Marchiol) mezében áll rajthoz. Még soha nem versenyeztek egymás ellen. A közös edzésre is ritkán volt példa, pedig Antonio hasonló utat jár be, mint a Giro győztes bátyja. Elhagyta Szicíliát és Toszkanába, Mastromarcoba költözött. Hisz komolyan gondolja, hogy profi lesz. Antonio most hazai pályán versenyezhet, hisz Camaiore városa Luccától nem messze található. A mama Giovanni alig tudott nyilatkozni a meghatottságtól („maguk nem lennének azok?”) miközben Salvatore, Nibaliék édesapja arról beszélt, nagyon jó lenne egyszer a testvéreket egy csapatban látni… Gp Camaiore: Vincenzo a 31-es, Antonio Nibali a 201-es rajtszámot fogja viselni. Pályafutások során először versenyezhetnek „egymás ellen”.

1.jpgA közös edzés is megvolt. A fotót Nibaliék édesapja, Salvatore készítette

1 komment

Címkék: Nibali

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr655845761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DZSI 2014.03.06. 20:48:25

Vinczenzo 49. helyen fejezte be a főmezőnnyel.
Antonio 122. lett 4:23 hátrányban
süti beállítások módosítása