A Tour de France-t 2012-ben megnyerő, a tavalyi évet viszont a brit körtől eltekintve végig csak szenvedő Bradley Wiggins továbbra is őrzi azon jó szokását, hogy minden nyilatkozatában elejt valamit, amiről aztán hosszú vita folyik a sajtóban és a fórumokon. A legújabbat a Sky média napján sikerült...

Wiggo média day.jpg

Tisztán nyertem Tourt. Nincsenek csontvázak a szekrényemben. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, egy kezemen meg tudom számolni. Egy nagyon szűk csoportról van szó, emiatt mindez felelősséggel is jár. És mostantól ezt hirdetni is fogom.”

A brit elmondta, hogy a télen eltöltött egy kis időt Chris Froome-mal, sikerült tisztázniuk a nézeteltéréseiket, a francia kör címvédője pedig mesélt neki a legutóbbi nyáron tapasztalt atmoszféráról. „A Tour szörnyű volt a csapat számára. Borzasztó volt a hangulat a közönség, a bizalomvesztés miatt, én viszont kifejezetten szeretném visszanyerni azokat a szurkolókat a kerékpársportnak azzal, hogy egyre több mindenbe segítek betekintést nyerni. Tavaly az Oprah-interjú után még nem álltam rá készen. Mindenki azt kérdezte, mi a véleményem róla. De úgy nem megy, ha erőltetik. Mostanra viszont lehiggadtam.”Most következik a gondolat kifejzetten szerény része :-) : „Most már tudom, miért kérdezgetett mindenki engem. Sikerült feldolgoznom a Wiggo-hatást, hogy sikerült ösztönöznöm az embereket, hogy több kerékpárt adtak el Nagy-Britanniában. Lehet, hogy magamat dicsőítem, de b..sza meg, valakinek meg kell tennie.” (Nevet)

Wiggins megerősítette azt a már korábban is tudott információt, hogy tavasszal a Roubaix és a Tour of California lesz a két fő versenye.

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr725799717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása