kép1.jpg

A Rai Sport egyik Giro elemző műsorának köszönhetően megtudhattuk, hogy készülnek a Lampre Meridánál egy átlagos szakaszra. Az olasz csapat egyik szerelője, Rico Pengo árulta el a kulisszatitkokat.

kép2.jpgÍgy néz ki az autó belseje. A szerelő melletti ülésre oda van készítve minimum 3 fajta kerék, és persze a rengeteg szerszám. A szigszalag sem hiányzik:)

kép3.jpg

Pengo minden szakasz előtt megkérdezi a versenyzőket, ki mekkora kereket használ. És pontosan olyanokat készít be a kísérőkocsiba maga mellé. (a képen a csapat keddi választásai láthatóak).

kép4.jpg

Minimum 150 db kerék nélkül, el sem indulnak egy háromhetesre. 

kép5.jpg

Az első kísérőkocsin 6 db kerékpár utazik. A kapitányok (2 versenyző, az adott szakasz függvényében) mindig két pontosan beállított kerékpárt kapnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr156160761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása