Cavendish.jpgMark Cavendish először vesz részt a török országúti kerékpáros körversenyen, és nem is várt sokáig, rögtön az első etapon sikerült győznie az Alanyában kezdődő, és ott is végződő 141 km-es szakaszon.

Az Omega-Pharma Quick-Step bringása a rendkívül erős sorával papíron a legesélyesebb számított, és mint kiderült, betegsége már valóban a múlté. Sajnos a nagy csata André Greipellel elmaradt, mivel a német nem vett részt a mezőnyhajrában. A második helyen Elia Viviani, a harmadikon Theo Bos végzett. Folytatás hétfőn 12:30-tól az Eurosporton ÉLŐben.

banán.jpg

A nap legérdekesebb része azonban- a gyönyörű tájon kívül- az eredményhirdetés volt, amelyen a dobogósok "néhány" kiló banánnal gazdagodtak...

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr566093023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása