A La Gazzetta dello Sport információ szerint, Michele Scarponi csütörtökön aláírhat az Astanához. Mindez azt jelenti, hogy Ivan Basso nem vált csapatot, és marad a Cannondalenél. Giuseppe Martinelli sportigazgató célja egyértelmű, annyira szeretné megerősíteni a csapatát, hogy az Astana esélyel vegye fel a harcot a Sky ellen. Merthogy Nibali célja, a 2014-es Tour de France megnyerése...

bettiniphoto_0155977_1_full_670.jpgEgymás mellett szeptemberben az olasz válogatottban

...ennek megfelelően pedig a lehető legjobb segítőket próbálják megszerezni az olasz versenyző mellé. Landa, Pelizzotti és most Scarponi. Utóbbi leigazolásáról állítólag a Nibali-Martinelli-Vinokurov trió döntött, mégpedig elég hamar. Basso ugyanis még mindig nem ült le tárgyalni a Cannondale vezetőivel, ráadásul őt egy elég komoly szerződésből is ki kellett volna vásárolni. A Gazzetta már azt is tudni véli, hogy Scarponi a váltás ellenére elindulhat a Giro d'Italián, mint a fiatal Fabio Aru fő segítője. Aztán jöhet a Tour, ahol az Astana teljes mértékben Vincenzo Nibalinak rendeli alá a csapatát.  Ennek fényében érkezett Landa az Euskateltől, és a szintén rutinos, korábban már 13 nagy háromhetesen induló Franco Pelizzotti. A hiányzó láncszem úgy tűnik, a 2011-es Giro győztes Michele Scarponi volt.

bettiniphoto_0145457_1_full__800x560_.jpgEllenfélként májusban a Giron

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr205591975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása