BG86 2013.11.02. 13:33

Nem tanul kazahul...

Csütörtök óta hivatalos: Michele Scarponi az Astanában folytatja. A 34 éves olasz versenyző két év után köszönt el a Lampre csapatától, hogy Vincenzo Nibalit Tour de France győzelemhez segítse.

images.jpg

„Készen állok az új kihívásokra. Nagyon motivált vagyok most, hogy az Astanához kerültem. Várhatóan a háromhetes versenyeken lesz rám szükség. Úgy, mint segítő, és úgy, mint első számú ember” – nyilatkozta a Tuttobiciweb olasz internetes oldalon Michele Scarponi.  „A Touron Vincenzóért harcolok, de a Giron várhatóan saját magamért is. Jó helyzetben vagyok, hisz Martinellinek köszönhetően egy nagyszerű sportigazgatóval dolgozhatok együtt. Vinokurov? Jól ismerem, hisz voltunk csapattársak. Mikor találkoztunk, annyi mondtam neki: ne kérd tőlem, hogy megtanuljak kazahul…”

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr915609716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása