BG86 2013.11.13. 13:13

Megkapja a bizalmat

Jövőre először lesz első számú ember nagy háromhetesen Daniel Martin. A Garmin 27 éves versenyzője rászolgált a  bizalomra, hisz idén megnyerte a Liége-Bastogne-Liége-t, volt szakaszgyőzelme a Touron, és első lett a Katalán körversenyen. A következő szezonban Talansky és Hesjedal helyett, ő lesz a Garmin kapitánya a Giro d'italián.

dan-martin-liege-2013.jpgDaniel Martin idén Katalán kört és Liége-Bastogne-Liége-t nyert

"Azt gondolom, csak tőlem függ, hogy milyen állapotban tudom bejezni a jövő évi Girot. Pályafutásom során először lesz esélyem arra, hogy első számú ember legyek. A csapatban mindenki értem fog dolgozni. Ennek fényében nyilván nem lehet kijelenteni, hogy az olasz kört a Tourra való felkészülésnek rendelem alá. Ha lesz esélyem a rózsaszín trikóra, akkor széthajtom magam a Giron. De ebben az esetben másik háromhetesre nem készülhetek komoly célokkal.Természetesen a többi versenyt sem hanyagolom el, a Liége-Bastogne-Liége mellett, a Katalán körversenyen is indulni szeretnék. De a háromhetesekkel más a helyzet. Lehetetlen egy erős Giro után a Touron is jól szerepelni" - nyilatkozta Daniel Martin.

 

1 komment

Címkék: Giro Garmin TDF

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr205629007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása