Most először nyert idén Kaliforniában Peter Sagan, de nem miatta marad emlékezetes a kaliforniai kör hetedik szakasza...

cyclist2.gif_640x361

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eloy Teruel hitt benne... Néhány másodpercig azt gondolta, élete legnagyobb sikerét érte el. Meglépett a mezőnytől, beért a célba. A levegőbe csapott nem egyszer, nem kétszer... Aztán következett a sokk: egy kör még volt hátra. Nem ő az első versenyző, akivel megesik az ilyen, tavaly több példa is volt rá, és valóban nagyon kellemetlen. Főleg, amikor annyira önfeledten ünnepel az ember, hogy még azt sem hallja, ahogyan a helyi műsorvezető üvölt, hogy „No, no, no!

A körpálya kibabrált vele Pasadenában, hiszen szűk öt kilométerrel később már esélye sem volt a győzelemre. A mezőny ezzel szemben pontosan tudta, hogy még mennyi van hátra. A Cannondale vezetésével ledolgozta a hátrányát, a csapat első számú embere, Peter Sagan pedig megnyerte a hajrát, megelőzve Thor Hushovdot (BMC) és Danny Van Poppelt (Trek Racing).

Az első napi negyedik, Santa Barbarában elért második helyét követően most már senki sem volt jobb a szlováknál. „Végre idén is nyertem”- kezdte értékelését a szlovák, akinek ez volt a rekordot jelentő a 11. sikere a verseny történetében. „Sokszor voltam már hozzá közel. Nagyon boldog vagyok, a csapatom szenzációs munkát végzett. Nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy utolérjük a szökevényeket, hat csapattársammal tekertünk ezért a szakaszért.

 

Az összetettben nem történt változás, továbbra is Bradley Wiggins vezet fél perces előnnyel Rohan Dennis előtt. A verseny utolsó szakaszát ma este 7-órától az Eurosport2-n élőben közvetítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr276179090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roller86 2014.05.19. 10:24:52

Ennél még viccesebb az, amit utána kiírt Twitterre:

"Me pudieron las ganas de victoria ,menos mal que nadie lo ha visto jajajajajaja"

"I wanted to win, luckily no one has seen. Hahahahaha."

:D :D :D :D :D
süti beállítások módosítása