fotocassani-kmCC-U8051992243ODH-620x349@Gazzetta-Web_articolo.jpg

Davide Cassaniról eddig is tudtuk, hogy nagyon elhivatott. Mind szakkommentátorként, mind szövetségi kapitányként komolyan vette/veszi, amit csinál. A napokban például bejárta a ponferradai világbajnokság mezőnyversenyének pályáját. Az első reakció pedig a következő volt: „Azt hittem keményebb. Első próba után, nem mondanám vészesnek. Nagyjából 4000 méter szintkülönbség vár a mezőnyre. Szerintem kb. 40 versenyző érkezhet majd együtt a célhoz. Sagant nagyon nehéz lesz leszakítani, neki fekszik az útvonal. De olyan sprinterek is eséllyel indulnak, mint Cavendish vagy Kittel. Nibalinak keményebb, hegyesebb pálya kellene. Ez a vb nem a hegymászókról fog szólni. A hazaiak? Ez inkább Valverdés, mint Rodríguezes pálya”.

ggg.jpg

Szeptember 28-án ezen a pályán rendezik a világbajnokság mezőnyversenyét. Egy kör 18.2 km hosszú, ebből kell 14-et megtenni. Így jön ki a 254.8 km-es táv.

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr715813525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása