A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr995851002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarceloMoreno 2014.03.09. 13:05:33

Nagyon tetszett ez a podcast!! Lehet rá esély hogy Sagan egyszer egy háromhetesen top10-ben benne legyen? :O

Ay Mama, Que paso 2014.03.09. 17:08:31

nehéz ügy ez a jóváírás legyen-e vagy sem,
eltorzíthat egy versenyt, mert előfordulhat, hogy nem az úton elért idő fog dönteni, az nem igazságos
és ha a hegyeken nincs bónusz az diszkrimináló a hegyi menőknek, mondjuk Valverde vs. Pozzovivo esetben, előbbi tud felfelé sprintet nyerni, utóbbi nem, de ha Pozzovivo első lesz egy meredek hegyen akkor ne kapjon jóváírást?
ha van jobban hajtanak az esélyesek mert kell a plusz idő, ha nincs könnyebb a szökevényeknek

szerintem nem kell és akkor nincs miről beszélni, ami történt az úton az történt, nincs plusz 20-30 másodperc, lehetőséget sem kell adni arra, hogy ne a legjobb nyerjen

SzékelyDávid 2014.03.09. 18:36:24

@MarceloMoreno: Örülünk, hogy tetszett. Nem biztos, hogy így van, de szerintem van rá esély, hogy tízben legyen. Viszont azzal odaveszne a sansza azokon a szakaszokon, amelyek egy átlagsprinternek nehezek, neki viszont nem, és a végén így nem marad ellenfele. Szóval lehet, hogy meg tudná csinálni, de nem biztos, hogy érdemes.
süti beállítások módosítása