Idén már kilenc World Tour-csapat vesz részt az Egyesült Államok legrangosabb kerékpáros versenyén. A résztvevő alakulatok között találjuk a BMC, a Belkin, a Cannondale, az immáron Giant-Shimano, a Garmin, a Trek Factory Racing, az Omega Pharma-Quickstep, az Orica-GreenEdge és a Team Sky együttesét is.

Sagan ATOC.jpg

Az már most garantáltnak tűnik, hogy- ha csak semmi nem jön közbe- a viadal történetének legsikeresebb kerékpárosa, a 10 szakaszgyőzelemnél járó Peter Sagan ott lesz a mezőnyben, hiszen a Cannondale számára különösen fontos az ATOC. Ugyanakkor az is biztos, hogy Tejay Van Garderen nem fogja megvédeni a címét, ahogyan a blogon is olvasható volt, Valerio Piva irányítása alatt teljesen máshogy fog kinézni a felkészülése a Tour de France-ra.

Az Amgen Tour of Californiát május 11-től 18-ig (vagyis a Giro d'Italiával párhuzamosan) élőben közvetítjük az Eurosporton!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr685749627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása